Hoe worden radiatoren gemaakt?

Lotte Jacobs

Ik weet het niet zo zeker. Het is meer zo. Betrachten Sieansonsten einen Wat Leg Je In De Kinderwagen Erfahrungsbericht. Ik was erg blij met het feit dat mijn eerste berichten gingen over de verschillende radiatoren. Maar, de manier waarop ik wilde de eerste post te doen was anders.

Mijn eerste post ging over het volgende: Ik wilde altijd al mijn eigen blog te maken. Ik begon deze blog alleen maar om informatie te delen. En het werkt goed! Zo veel mensen bezoeken het en ze vragen me: Wat is de beste radiator? Ik wil zeggen: Het is makkelijk. Voor mij is de beste radiator is een met een interne temperatuur rating (dat wil zeggen het niet alleen zeggen hoe warm de radiator is) van tussen de 200 en 250 graden Fahrenheit. Voor degenen onder u die gebruik maken van computers, computers zijn ontworpen voor temperaturen van 140 tot 160 graden Celsius (dat is warm in de zomer) of minder. Voor jou is dat niet zo'n groot probleem. Over een paar jaar voel je niet eens het verschil tussen de twee. Echter, voor mensen die geen gebruik maken van computers, met een radiator die is beoordeeld zo heet als 250 graden Fahrenheit bespaart u geld. Dabei ist es definitiv stärker als Inductie Pan Tefal.

De eenvoudigste manier om te weten of uw radiator een thermische rating heeft, is door deze te controleren op interne en externe lekken. U vindt deze lijnen onder het logo van de radiator in het onderste deel van de koelvinnen: Interne temperatuur

Wanneer de temperatuur in de radiator boven de 40 graden Celsius (104 graden Fahrenheit) ligt, is er geen lek De thermische rating wordt ook wel de minimale aanbevolen temperatuur genoemd. De maximale aanbevolen temperatuur van een ventilator van 120 mm is bijvoorbeeld 140°C (254 graden Fahrenheit), maar slechts 30°C is nodig om een radiator warm genoeg te laten zijn om een probleem te zijn. Interne en externe lekken

De interne temperatuur van de radiator kan variëren van 30°C tot 250°C. Interne lekken zijn het meest voorkomende probleem dat je ziet met een radiator. Im Gegensatz zu radiator Test ist es hierdurch spürbar effizienter. Wanneer de interne temperatuur hoog genoeg wordt om de interne lucht te laten uitlekken, krijgt u de klassieke "koude" geur.