Verwarming pijp warm tot warm - radiator koud. Wat is er met jou aan de hand?

Lotte Jacobs

Dit is niet het geval. In feite moet je geen enkele vraag stellen over radiatoren, als je het juiste antwoord al niet weet. In dit artikel zal ik u het juiste antwoord op al uw vragen vertellen. Het antwoord is: Je hebt het mis, want radiatoren gedragen zich niet altijd zoals je denkt.

Dus wat is er mis?

Er is een algemene regel om te onthouden met radiatoren: Als het ziet er goed uit op papier, is het waarschijnlijk goed in werkelijkheid. Betrachten Sieaußerdem einen Verwarming Eraf Halen Testbericht. Als het gaat om radiatoren wil je niet dat de radiatoren er slecht uitzien in foto's - het is beter om een slechte foto te hebben, dan om een goede te hebben. Das differenziert diesen Artikel von sonstigen Artikeln wie Ziek Door Ventilator. Als je een beginner bent, is het eerste wat je moet doen om de radiator te meten - zie hoe het volume op de muur (of het meetlint) meet. Lees dan de instructies op de radiator - en volg ze. Doe dan een aantal metingen - de meting geeft je een aantal ideeën van het volume in de radiator. Als je een grote of kleine radiator hebt, zijn de metingen waarschijnlijk niet zo verschillend, maar dit is niet goed genoeg om te zeggen of een radiator goed is.

Als u haast hebt - neem een foto van uw radiator - is het misschien geen slecht idee om de radiator als referentie te gebruiken. Als u een gewone radiator hebt en u wilt het volume meten, u gewoon de zijkanten naast elkaar meten met een eigen muur - in dat geval zult u waarschijnlijk merken dat het een beetje kleiner is dan de muur, dus meet de zijkanten afzonderlijk. Ik denk dat je het idee krijgt. Das differenziert es deutlich von weiteren Produkten wie beispielsweise Sporthorloge Smartwatch. En meet dan beide kanten - de metingen geven je twee verschillende getallen, een voor de voorkant en de andere voor de rug. Dan kun je ze vergelijken en je zult zien of het hetzelfde of anders is. (Let op: de metingen zijn ook beschikbaar in zowel inches als mm - als je ze nodig hebt om te meten, neem dan contact met mij op). Als u de afmetingen van twee radiatoren wilt vergelijken, u twee verschillende metingen kiezen of deze combineren. Hiervoor hebben we een nieuw meetsysteem nodig dat deel uitmaakt van de software: ik noemde het Radiatortest24. We hebben een extra tool die u gebruiken voor dit doel: Ik noemde het Radiatortest. Im Vergleich zu radiator ist es darum deutlich dienlicher.

Hoe de software werkt

Radiatortest 24.2 is een software die we hebben ontwikkeld voor het meten van radiatoren en radiatoren met verschillende lengtes en diameters, als onderdeel van ons werk om radiatoren zo eenvoudig mogelijk te meten voor radiatoren voor mensen die ze willen kopen.